Progres realizat în primul an după lansarea proiectului The Good Growth Plan

Noutăți

București, România, 20 martie, 2015 

  •  Au fost realizate progrese către obiectivele 2020 pentru toate cele şase angajamente asumate
  • Datele obţinute din toate fermele la nivel global au fost analizate şi auditate independent
  • Rezultate cu impact pozitiv pentru fermieri şi creşterea prosperităţii comunităţilor rurale

Syngenta a dat publicităţii recent primul raport asupra progreselor realizate în atingerea angajamentelor asumate din The Good Growth Plan ce a fost lansat din 2013 pentru a veni în sprijinul dezvoltării agriculturii durabile şi creşterea prosperităţii comunităţilor rurale.

Syngenta a dat publicităţii recent primul raport asupra progreselor realizate în atingerea angajamentelor asumate din ce a fost lansat din 2013 pentru a veni în sprijinul dezvoltării agriculturii durabile şi creşterea prosperităţii comunităţilor rurale.

În 2014, programele iniţiate de companie au avut un impact pozitiv asupra 800,000 hectare teren agricol prin îmbunătăţirea fertilităţii solului şi 700,000 hectare prin crearea unor ecosisteme agricole. Syngenta a reuşit să ofere sprijin celor 15.3 millioane de fermieri mici, în special în zona Asiei, şi a derulat programe de instruiri privind siguranţă şi bunele practici agricole la peste 4.7 millioane de operatori. Programul de aprovizionare cu seminţe a fost extins pentru a acoperi jumătate din cele 50,000 de ferme de producţie la nivel global.

Mike Mack, Syngenta Chief Executive Officer, a declarat: “Raportul prezentat astăzi confirmă progresele făcute în primul an de la lansarea proiectului The Good Growth Plan. Acest raport ne arată, de asemenea, că mai sunt multe de făcut dacă dorim să ne atingem obiectivele stabilite pentru anul 2020. Rămânem incurajaţi de faptul că avem acum capacitatea de a măsura, monitoriza şi gestiona rezultatele pozitive în productivitatea şi eficienţa utilizării resurelor. Acest lucru creşte abilitatea noastră de a avea un impact pozitiv şi puternic asupra fermierilor şi comunităţilor rurale”.

Pentru a citi mai multe despre progresele făcute în anul 2014 pentru fiecare dintre cele şase angajamente luate în The Good Growth Plan, puteţi accesa www.goodgrowthplan.com sau raportul anual Syngenta pe 2014 accesandwww.syngenta.com/ar2014.

În România, numai în 2014, am instruit direct sau prin distribuirea de materiale informative de specialitate peste 2,300 de operatori sau fermieri legat de siguranţă şi bunele practici în utilizarea produselor de protecţia culturilor şi am lansat, încă din anul 2012, Operaţiunea Polenizator, proiect internaţional pe biodiversitate care aduce beneficii fermierilor prin creşterea productivităţii şi calităţii culturilor şi biodiversităţii prin creşterea numărului de polenizatori şi insecte benefice demonstând buna gestionare a echilibrului dintre agricultura intensivă şi mediu”.

Syngenta este o companie internațională de vârf, cu peste 28.000 de angajați în mai mult de 90 de țări, cu toții dedicați scopului nostru de a elibera potențialul plantelor. Prin cercetare, o prezență globală și angajament față de partenerii noștri, contribuim la creșterea productivității culturilor, protecția mediului înconjurător, a sănătății populației și calității vieții. Pentru mai multe informații despre Syngenta vă rugăm să accesați www.syngenta.rowww.syngenta.com sau www.growmorefromless.com.

Avertisment referitor la declarațiile previzionale

Acest document conține o serie de informații cu privire la viitor, ce pot fi recunoscute prin folosirea verbelor la modul viitor sau condițional sau prin termeni ce implică o proiecție în viitor. Asemenea declarații pot fi obiectul unor riscuri şi incertitudini ce pot face ca rezultatele reale să difere esențial de cele prezentate în acest document. Pentru mai multe informații referitoare la aceste riscuri şi incertitudini, precum şi la altele, vă invităm să consultați formularul oferit publicului de Securities and Exchange Commission din SUA. Syngenta nu îşi asumă nicio obligație în a actualiza declarațiile cu caracter previzional pentru a reflecta rezultate existente, ipoteze modificate sau alți factori. Acest document nu constituie sau nu face parte din nicio ofertă sau invitație de vânzare sau emitere, din nicio solicitare a unei oferte de achiziționare sau abonare la acțiuni ordinare ale Syngenta AG sau Syngenta ADS si nici nu stă la baza sau nu este legat de niciun contract în acest scop.