Syngenta a organizat Ziua demonstrativă dedicată legumiculturii româneşti

Noutăți

București, România, 22 mai, 2015 

Joi, 21 mai 2015, compania Syngenta a organizat Ziua demonstrativă, dedicată culturilor de tomate și ardei, în localitatea Matca , județul Galați. Evenimentul, găzduit de ferma Marcoser, a oferit ocazia celor peste 100 de legumicultori de a observa performanța hibrizilor de tomate și ardei, cultivați în spatiu protejat, precum și eficiența tehnologiilor Syngenta de protecție a plantelor.

Portofoliul de tomate semideterminate cât și nedeterminate a trezit un interes crescut pentru legumicultorii prezenți, aceștia fiind plăcut impresionați de potențialul ridicat de producție al acestora.

Majoritatea dintre vizitatori au fost extrem de curioși să cunoască, pentru prima dată, noii hibrizi Qualitet® și Sandoline® lansați în anul 2014”, a declarat Daniela Răduică, manager de produs culturi legumicole. “Invitaţii au avut ocazia să adreseze intrebări specialiștilor noștrii din departamentele tehnic și vânzări, referitoare la performanța acestora”, a încheiat Dana.

Ardeiul gras galben Barbie®, ardeiul gras roșu Yecla® și ardeiul iute Sahem®, au fost, de asemenea, apreciați de legumicultorii din Matca, în ceea ce privește adaptabilitatea la tehnologiile de cultură practicate în această zonă.

Cu ocazia acestei întâlniri, fermierii au aflat și despre ORTIVA TOP®, noul fungicid lansat de compania Syngenta anul acesta. „ORTIVA TOP® promite a fi o soluție foarte eficientă și practică totodată”, a declarat Vasi Hoarcă, manager vânzări clienți cheie legume. „Proddusul este extrem de eficient ținând cont de activitatea preventivă și curativă pe care o are asupra unui spectru foarte larg de boli, în majoritatea culturilor legumicole”, a continuat Vasi.

Fiind permanent interesați de interacțiunea continuă cu fermierii, echipa Syngenta va continua, pe tot parcursul anului, seria de întâlniri cu legumicultorii din diverse zone ale țării.

Syngenta este o companie internațională de vârf, cu peste 28.000 de angajați în mai mult de 90 de țări, cu toții dedicați scopului nostru de a crește potențialul plantelor. Prin cercetare, o prezență globală și angajament față de partenerii noștri, contribuim la creșterea productivității culturilor, protecția mediului înconjurător, a sănătății populației și calității vieții. Pentru mai multe informații despre Syngenta vă rugăm să accesați www.syngenta.rowww.syngenta.com sau www.growmorefromless.com.

Avertisment referitor la declarațiile previzionale

Acest document conține o serie de informații cu privire la viitor, ce pot fi recunoscute prin folosirea verbelor la modul viitor sau condițional sau prin termeni ce implică o proiecție în viitor. Asemenea declarații pot fi obiectul unor riscuri şi incertitudini ce pot face ca rezultatele reale să difere esențial de cele prezentate în acest document. Pentru mai multe informații referitoare la aceste riscuri şi incertitudini, precum şi la altele, vă invităm să consultați formularul oferit publicului de Securities and Exchange Commission din SUA. Syngenta nu îşi asumă nicio obligație în a actualiza declarațiile cu caracter previzional pentru a reflecta rezultate existente, ipoteze modificate sau alți factori. Acest document nu constituie sau nu face parte din nicio ofertă sau invitație de vânzare sau emitere, din nicio solicitare a unei oferte de achiziționare sau abonare la acțiuni ordinare ale Syngenta AG sau Syngenta ADS si nici nu stă la baza sau nu este legat de niciun contract în acest scop.