Se apropie sezonul producerii de răsaduri! Pregătește-te de semănat cu hibrizii timpurii de pepeni verzi Syngenta!

Semințe legume

Topgun F1 este un hibrid semitimpuriu de tip Crimson, cu perioadă de vegetație de 70-75 de zile și greutate medie de 7-10 kg. În condiții de cultură altoită, acesta poate ajunge la o greutate de 10-12 kg. Plantele au vigoare medie și legare bună, iar miezul este ușor crocant, compact și de culoare roșu strălucitor.

Hibridul Topgun F1 se poate semăna direct în câmp și se remarcă printr-o capacitate bună de păstrare și transport. Având un comportament de tip generativ, se recomandă îndepărtarea fructelor legate la mai puțin de 10 frunze de rădăcină.

Arashan F1 este un hibrid de pepene verde cu maturare mediu timpurie, de 75-80 de zile. Acesta are un potențial ridicat de producție, greutatea medie este de 10-12 kg, iar altoit poate ajunge până la 12-14 kg. Plantele au vigoare mare ce asigură o bună acoperire a fructelor, iar calitatea internă este excelentă, cu un conținut ridicat de zahăr și gust foarte bun. Hibridul Arashan F1 se pretează foarte bine și la semănat direct și nu are nevoie de o fertilizare excesivă cu azot.

Hibridul de pepene verde, tip Crimson, Karistan F1, are formă alungită și perioadă de vegetație de 75-80 de zile; asemeni hibridului Arashan F1, acesta poate ajunge la o greutate de 12-14 kg daca este altoit, remarcându-se printr-o rezistență deosebită la condițiile de stres. Plantele au creștere viguroasă, iar miezul este dulce crocant, de culoare roșu-carmin, cu semințe mici.

Karistan F1 se remarcă printr-o capacitate mare de producție și prezintă un comportament foarte bun la cultivare pe perioada verii.

Romantic F1 este un hibrid de pepene verde, cu coajă neagră, tip „Sugar baby”, mediu timpuriu, de 70-75 de zile. Plantele au o capacitate foarte bună de legare, vigoare medie spre mare, asigurând o bună protecție a fructelor.

Romantic F1 are fructe rotunde, cu o greutate medie de 6-7 kg nealtoit, iar altoit ajunge până la 7-9 kg. Culoarea externă este verde foarte închis, iar în interior este roșu intens. Coaja este subțire, pulpa densă și cu un conținut ridicat de zahăr, iar semințele au dimensiuni mici și culoare negru lucios.

Hibridul cu coajă neagră, Romantic F1 se remarcă printr-o toleranță foarte bună la arsuri solare, prezință o rezistență bună la transport și manifestă o capacitate mare de păstrare atât în câmp, cât și recoltat.

Tot cu o perioadă de vegetație de 70-75 de zile este si hibridul de pepene verde, tip Crimson, Baraka F1. În condiții de cultură altoită, acesta poate ajunge la o greutate medie de 10-12 kg, iar nealtoit  ajunge până la 8-10 kg. Acesta se poate semăna direct în câmp, are o vigoare medie spre mare a plantelor și o calitate internă deosebită. Baraka F1 se remarcă printr-un potențial ridicat de producție, rezistență bună la transport și un raport excelent calitate/preț.