You are here

Sandoline F1

1 hibrid, 3 beneficii: timpurietate, productivitate, calitate

          

 


TOLERANŢE
HR = ToMV: 0-2 / TMV: 0 / Fol: 0-1 / Vd / Va / Ff: 1-5
TSWV / Mi / Ma / Mj / IR = TYLCV
 
CARACTERISTICI

  • hibrid cu creştere nedeterminată pentru cultura în spații protejate pe toate ciclurile de producție
  • plantele sunt puternice, asigurând o legare foarte bună a fructelor
  • se remarcă printr-o timpurietate deosebită
  • fructele sunt globulare, având un gust foarte bun
  • culoarea fructelor este roşu intens, strălucitor
  • asigură producții mari, constante

 
OBSERVAŢII

  • plantele prezintă toleranță la Virusul petelor de bronz (TSWV)
  • se recomandă a nu se folosi îngrăşăminte pe bază de azot la începutul perioadei de vegetaţie

 

Domnicu Gheorghe, Scărișoara, Judeţul Olt

La recomandarea reprezentantului Syngenta am cultivat pe ciclul vară toamnă hibridul Sandoline. Este o tomată care a legat bine, iar fructele au fost foarte mari, de 250g. S-a copt primul, fără interventii şi a fost cel mai productiv din fermă. Anul viitor Sandoline va fi singura tomată pe care o să o cultiv.

 

 

Moț Ioan, Seleuș, Judeţul Arad

 

Cultiv hibridul de tomate Sandoline de când a apărut pe piaţă. Performanţa hibridului este foarte bună. În condiţiile acestui an calitatea fructelor a făcut diferenţa.

 

 

Plătică Liviu, Glodeanu Sărat, Judeţul Buzău

Cultiv hibridul de tomate Sandoline de la Syngenta de 2 ani. Sunt impresionat de producţia ridicată pe care o obţin de fiecare dată. Plantele sunt puternice şi leagă bine indiferent de condiţiile climatice. Fructele mari, de culoare roşu intens şi gust bun sunt foarte apreciate de către consumatori.

 

Anghel Nicu, Colibaşi, Judeţul Giurgiu

Anul acesta am cultivat hibridul Sandoline de la Syngenta pentru ciclul 2 de cultură. Hibridul s-a comportat peste aşteptările mele având o producţie foarte mare. Legarea şi mărimea fructelor au fost constante de la primul până la ultimul etaj. Recomand Sandoline celor care îşi doresc o producţie sigură.

 

Vîţă Nicuşor, Izbiceni, Judeţul Olt

Cultiv majoritatea hibrizilor de legume de la Syngenta, în funcţie de planul de culturi anual: Gravitet, Qualitet, Sandoline, Izmir, Bobcat, Sahem, Barbie şi sunt foarte mulţumit. De 3 ani cultiv Sandoline pe ciclul 2 de cultură, pe 2000 mp, ţinând cont de presiunea mare a virusului petelor de bronz. Acesta s-a comportat foarte bine indiferent de condiţiile climatice şi presiunea de virus, asigurându-mi producţie de calitate şi venituri pe măsură. Cu siguranţă voi continua cu Sandoline şi anii următori.

 

Garea Daniel, Căldăruşanca, Judeţul Buzău

De 2 ani cultiv hibridul Sandoline de la Syngenta, pe o suprafaţă de 2800 mp de solar. Sunt foarte mulţumit de acest hibrid mai ales că prezintă toleranţă la virusul petelor de bronz, care anul acesta a făcut diferenţa în cultură. Leagă bine, uniform, planta este ordonată şi viguroasă.