Caravana pepenilor Syngenta la cea de-a 3-a ediţie

Evenimente

Caravana pepenilor Syngenta a oprit anul acesta în luna iulie în două locații din sudul și estul României: Dăbuleni (12 iulie 2016) și Gheorghe Doja (26 iulie 2016). Evenimentul, aflat deja la cea de-a 3-a ediție, susține notorietatea portofoliului Syngenta, creată atât la nivel de fermier cât și la nivel de trader.

Pe parcursul evenimentelor, performanța tehnologică a varietăților în loturile demonstrative precum și calitatea excepțională a fructelor, au ajutat la întărirea încrederii fermierilor în portofoliul Syngenta.

Sezonul 2016 a fost unul dificil pentru producători, cu multe provocări din punct de vedere climatic. Acestea au avut impact direct în nivelul producțiilor obținute, însa prețul mai ridicat obținut de fermieri, pentru pepeni de calitate, a compensat pierderea. Ceea ce varietățile Syngenta oferă fermierilor în primul rând, este calitatea. De aceea, Syngenta este întotdeauna o opțiune caștigătoare pentru producători”, a declarat Dana Raduică, manager produs culturi legumicole.

Caravana pepenilor Syngenta a adunat 350 de participanți în cele două locații, ce au interacționat cu specialiștii Syngenta din vânzări și tehnic. Fermierii au putut observa în lotul demostrativ tot portofoliul de pepeni verzi, altoit pe cei doi portaltoi Emphasis și Carnivor, influența portaltoiului fiind ușor de observat. “Este vizibilă vigoarea și producția mai ridicate la plantele altoite pe Carnivor, în condițiile climatice dificile ale acestui an” a declarat Iulian Zafiu, expert tehnic culturi legumicole regiunea de sud a României. “Alegând hibrizii și portaltoii Syngenta aveți siguranța succesului” a încheiat Iulian.

Participanții au fost impresionați de calitatea noului hibrid Mirsini, iar mulți dintre ei și-au împărtășit experiența personală. “Mulți fermieri care au încercat anul acesta Mirsini declară că este un hibrid apreciat de consumatori, și pe care îl valorifică foarte ușor” a spus Aurel Catrina, reprezentant vânzări legume.

Evenimentul Caravana pepenilor a fost un succes și anul acesta, fiind un concept ce confirmă poziția Syngenta. Continuăm să fim lideri în piața de pepeni verzi, cu un portofoliu performant și o echipă dedicată.

play_circle
Caravana pepenilor Syngenta, Gheorghe Doja 2016
play_circle
Caravana pepenilor Syngenta, Dăbuleni 2016