Syngenta | Cropwise seed selector |

Luarea deciziilor corecte cu Cropwise® Seed Selector

Alegerea hibridului potrivit: O provocare dificilă

Cu mii de hibrizi de porumb și floarea-soarelui disponibili pe piață, una dintre cele mai dificile provocări cu care se confruntă fermierii europeni este alegerea celui mai bun hibrid pentru nevoile lor. Syngenta® vă poate ajuta să faceți față acestei provocări, cu recomandările noastre unice și diferențiate de hibrizi. Cu ajutorul soluțiilor noastre digitale, veți avea acces la această tehnologie inovatoare pentru ferma dumneavoastră.

Ce ne diferențiază?

Recomandările tradiționale "regionale" nu funcționează întotdeauna și nu sunt întotdeauna relevante pentru circumstanțe specifice. În schimb, noi credem că cele mai bune recomandări se bazează pe precizie și experiență, motiv pentru care Syngenta a dezvoltat Cropwise® Seed Selector. Cropwise® Seed Selector are rolul de a le permite cultivatorilor să ia decizii mai încrezătoare, oferind recomandări de înaltă calitate.

Din testele noastre din întreaga Europă, putem oferi cultivatorilor cele mai bune sfaturi și soluții pentru fiecare câmp în parte. Cropwise® Seed Selector face acest lucru prin clasificarea fiecăreia dintre cele 50.000 de locații de testare în funcție de mediu, climă, soluri și potențial de producție, astfel încât să poată satisface cel mai bine cerințele pentru propriile câmpuri și ferme.

O soluție online convenabilă, Oriunde v-ați afla

Cropwise® Seed Selector are ca scop oferirea unui plus de confort și flexibilitate pentru fermierii care duc o viață ocupată. Ne-am luat timpul necesar pentru a transforma acest serviciu digital într-o platformă online directă, astfel încât mai mulți fermieri să poată accesa serviciul pentru fermele lor. Lansarea acestei platforme de tip "self-service" reprezintă o etapă importantă pentru Syngenta®, deoarece oferă aceeași experiență și recomandări personalizate bazate pe date, pentru fiecare fermier, platformă folosită zilnic de reprezentanții tehnici de vânzări Syngenta.

Cropwise® Seed Selector oferă o flexibilitate maximă și permite cultivatorilor din întreaga Europă să beneficieze de recomandările noastre specifice fiecărei zone. Fie că este vorba de ferme mai mici, care nu sunt vizitate frecvent de consilieri, fie că este vorba de fermieri care caută pur și simplu comoditate.

Syngenta | Cropwise Seed Selector solutie online |

Pe lângă recomandările de semințe, puteți face achiziții direct din Seed Selector, ceea ce vă va oferi acces la o mulțime de servicii post-vânzare de care puteți profita pe tot parcursul sezonului de cultură. Pe scurt, Cropwise® Seed Selector este conceput pentru a funcționa în toată lumea, pe orice dispozitiv, și poate fi accesat cu ușurință de către fermieri, indiferent dacă se află în fermă sau la birou.

Importanța încrederii și a experienței

Recomandările noastre sunt testate și verificate. Aplicația Cropwise® Seed Selector, împreună cu reprezentanții tehnici de vânzări Syngenta din fermă, au colectat deja o mulțime de date valoroase în ultimele sezoane, creând recomandări de hibrizi pe mai mult de 5,2 milioane de hectare în Europa și pentru mai mult de 8.000 de fermieri!

Syngenta | reprezentant tehnic ferma |

În timp ce fermierii primesc multe oferte de stimulare pentru a cumpăra anumiți hibrizi, orice câștiguri pe termen scurt sau economii la costurile semințelor se pierd rapid dacă hibrizii nu sunt bine adaptați la condițiile specifice ale fermei! Acesta este motivul pentru care recomandările Cropwise® Seed Selector sunt construite pe baza datelor care corespund condițiilor locale și câmpurilor dumneavoastră.

Deoarece porumbul și floarea-soarelui sunt semănate o singură dată pe an, fiecare fermier are un număr limitat de ocazii în timpul activității sale de a găsi hibridul potrivit pentru terenul său. Înțelegem că fiecare dintre aceste decizii este vitală. Din fericire, Seed Selector este aici pentru a vă ajuta să luați cele mai bune decizii la semănat, folosind experiența și resursele tehnice ale Syngenta.

Acordăm atenție tuturor fermierilor

Fermele mai mari vor încerca adesea să "gestioneze riscul" prin semănarea de diferiți hibrizi pe câmpurile lor pentru a compensa pentru cei care nu au performanțe bune. Fermierii mai mici, care au doar câteva câmpuri, nu pot gestiona cu ușurință semănatul în acest mod, astfel încât sunt invariabil expuși unui risc mai mare pe parcursul sezonului de cultură și nu primesc întotdeauna consultanța tehnică agronomică de care au nevoie. Soluțiile digitale precum Cropwise® Seed Selector ne permit să aducem aceste servicii în fermele din întreaga Europă, astfel încât nimeni să nu rateze cele mai bune sfaturi agronomice și cea mai bună experiență de cultivare.

Alegând hibridul potrivit pentru a fi semănat pe fiecare câmp, reduceți efectiv riscurile și variabilele care pot face diferența între un sezon de succes sau nereușit. Cropwise® Seed Selector asigură recomandări durabile de hibrizi pentru toate nevoile, fiind dezvoltate pentru a asiugra o stabilitate remarcabilă și consecvență în ceea ce privește performanța hibrizilor, pentru a face față la condițiile extreme de mediu și climă variabile.

Syngenta | Cea mai buna alegere de seminte |

Cropwise® Seed Selector vă oferă instrumentele și cunoștințele necesare pentru a face față sezonului, indiferent de provocare.

Aveți cel mai bun start cu Cropwise® Seed Selector. Ani de experiență și tehnologie inovatoare, ajutând fermierii să semene hibrizii potriviți și să își optimizeze producțiile.