Syngenta | Cea mai buna alegere de seminte de floarea-soarelui |

Avantajele Cropwise® Seed Selector pentru ferma dumneavoastră

Cifrele noastre vorbesc de la sine

Soluțiile digitale Syngenta® ajută deja la deservirea a peste 50 de milioane de hectare pe cinci continente din întreaga lume. Cropwise® Seed Selector oferă date din peste 50.000 de teste de performanță a hibrizilor din întreaga Europă. Numai platforma noastră Cropwise® Seed Selector utilizează peste 367.000 de comparații de puncte de date individuale și 20 de ani de date meteorologice pentru a forma recomandările sale personalizate.

Acces, funcționalitate și conectivitate pentru mai multă flexibilitate

Cropwise® Seed Selector este o aplicație web publică și mobilă, compatibilă cu sistemele de operare Android și IOS, precum și cu browsere web precum Safari, Chrome și Firefox. Aplicația web poate fi accesată în mod convenabil de către fermieri oriunde și oricând au nevoie de ea. Syngenta® a testat acest nou design digital împreună cu fermierii pentru a perfecționa interfața cu utilizatorul și a obține cea mai bună experiență de utilizare posibilă.

Syngenta | Cropwise Seed Selector solutie online gratuita |

Cropwise® Seed Selector are funcționalitatea și flexibilitatea de a fi utilizat în diferite moduri și va oferi cea mai bună experiență de utilizare și acuratețe pentru ferma dumneavoastră. Dacă aveți puțin timp la dispoziție, puteți crea recomandări personalizate de semințe pentru ferma dumneavoastră, pur și simplu utilizând un punct de selecție rapidă pentru a marca locația fermei dumneavoastră în funcția de configurare a hărții. Alternativ, puteți, de asemenea, să cartografiați fiecare dintre câmpurile dvs. separat, utilizând aplicația web pentru a crea date privind dimensiunea câmpului. Procedând astfel, puteți beneficia de recomandări mai detaliate de hibrizi pentru fiecare parcelă în parte, inclusiv calcul privind necesarul de semințe.

Seed Selector
Seed Selector

Ce arată Cropwise® Seed Selector fermierilor?

Veți putea vedea de ce Cropwise® Seed Selector recomandă anumiți hibrizi pentru câmpurile dvs. pe baza unor date cheie, cum ar fi modelele meteorologice istorice. În plus, informații importante privind riscurile de mediu, cum ar fi seceta, sunt disponibile pentru fiecare câmp, împreună cu recomandări tehnice. Există, de asemenea, caracteristici adăugate prin care puteți revizui datele relevante ale testelor și compara profilurile agronomice ale diferiților hibrizi!

Seed Selector

După finalizarea procesului online, Cropwise® Seed Selector vă va recomanda cel mai potrivit hibrid împreună cu 2 alternative pentru fiecare câmp și vă va arăta profilurile agronomice pentru aceste produse.

Achiziția semințelor a devenit mai simplă

Odată ce recomandările de semințe sunt afișate pe ecran, puteți apăsa butonul "cumpăra" pentru a vă achiziționa online semințele necesare. În țări precum Polonia, această facilitate există, iar cultivatorii sunt direcționați către un magazin online de unde își pot cumpăra semințele. Sistemul va introduce automat în coșul de cumpărături cantitatea exactă de saci de semințe necesară și produsele hibride care trebuie achiziționate pe baza recomandărilor Seed Selector.

Pentru țările în care nu sunt disponibile platforme de comerț electronic direct, se va emite un voucher electronic. Cultivatorul poate apoi să trimită prin e-mail sau să tipărească acest voucher electronic și să îl valorifice la un distribuitor local.

Cunoștințele și știința din spatele ecranului

Cropwise® Seed Selector nu face doar o recomandare izolată pentru câmpurile dumneavoastră. Acesta explică, de asemenea, de ce recomandă anumiți hibrizi pe baza unui diagnostic a 3 factori fundamentali - stresul de mediu, condițiile de sol și potențialul istoric de producție. Algoritmii din Cropwise® Seed Selector determină și creează apoi un scor de performanță pentru fiecare hibrid, precum și un clasament folosind multe mii de comparații de date. Aceste date pot fi accesate și vizualizate în orice moment.

Cropwise® Seed Selector este un instrument pentru toți cultivatorii, indiferent dacă aceștia cultivă două sau 200 de câmpuri. Datele agronomice și practicile durabile se află în centrul sistemului pentru a asigura cele mai fiabile recomandări tehnice, bazate pe dovezi.

Cropwise® Seed Selector vă va ajuta să reduceți riscurile și să oferiți o performanță mai bună, facilitându-vă luarea unor decizii agronomice de semănat mai inteligente, în funcție de câmpurile și mediul în care vă aflați.

De-a lungul anilor, am acumulat o experiență bogată, din testările din teren, în programele de ameliorare, în loturile tehnice și experiențele din cultuile comerciale din ferme. Toate aceste cunoștințe se regăsesc în recomandările noastre privind semințele și sunt pregătite pentru dumneavoastră ori de câte ori doriți să le accesați.

O experiență mai bună pentru clienți pe toate planurile

Toate activitățile agricole sunt locale, iar soluțiile digitale ar trebui să fie și ele locale. Iată 12 motive pentru care Cropwise® Seed Selector vă oferă cele mai bune recomandări și cea mai bună experiență de utilizare;

 1. Siguranță și un proces decizional optim pentru ferma dumneavoastră, toate acestea susținute de cunoștințele și experiența Syngenta®.
 2. Economisirea unui timp prețios și o mai mare flexibilitate
 3. Cea mai mare comoditate în fermă. Utilizați Cropwise® Seed Selector în orice moment, în funcție de programul dumneavoastră de lucru!
 4. Mai mult control asupra incertitudinii (alegerea produsului, atenuarea riscurilor meteorologice, performanța culturilor.)
 5. Perspective locale și agronomie solidă pentru a vă asigura că recomandările dvs. de semințe au sens.
 6. Crearea de recomandări pentru mai multe câmpuri.
 7. Cunoașterea de date de neegalat din mai multe surse (teste de cercetare și dezvoltare, teste comerciale, teste oficiale.)
 8. Potrivirea inovației digitale cu o experiență agricolă remarcabilă pentru mai multă precizie.
 9. O mai bună înțelegere a modului în care reacționează hibrizii în diferite medii.
 10. Permițându-vă să luați decizii mai încrezătoare în ferma dumneavoastră.
 11. Recomandări de semințe durabile pentru toate situațiile.
 12. Performanța hibrizilor în condiții climatice variabile pentru a vă maximiza randamentul culturilor.

Ghid de referință

play_circle
Cropwise Seed Selector explanation Voucher RO