Fields of Innovation 2021 permite cultivatorilor de legume din toată lumea să experimenteze varietățile de semințe Syngenta în formă fizică sau digitală


Evenimentul Syngenta Fields of Innovation are loc pe terenul noului nostru sediu din Olanda în perioada 28 septembrie – 1 octombrie
• Reînviind platforma virtuală lansată în 2020, prezintă digital noi varietăți captivante
• Evenimentul hibrid oferă oportunitatea cultivatorilor de legume și întregului lanț valoric global să exploreze varietățile de semințe Syngenta pentru legume în formă fizică și digitală
 
Fields of Innovation, eveniment care are loc în perioada 28 septembrie – 1 octombrie în Olanda, va oferi participanților opțiunea de a participa personal sau virtual, utilizând tehnologii de vârf pentru a experimenta tot ce are Syngenta – Semințe de legume mai bun de oferit.
Syngenta depune zilnic eforturi pentru a se asigura că cultivatorii au semințe de cea mai bună calitate pentru a ajuta la hrănirea populației. Cultivatorii mari și mici se confruntă cu provocări din ce în ce mai mari cauzate de schimbările mediului – condiții climatice volatile, eroziune gravă a solului și pierdere accentuată a biodiversității. În plus, trebuie să gestioneze așteptările și punctele de vedere crescânde ale consumatorilor în tehnologia agricolă.
Fields of Innovation va pune în lumină eforturile noastre de a oferi soluții pentru a ajuta cultivatorii să depășească aceste provocări.
Tehnologia sustenabilă se referă la inovări proiectate pentru a reduce contribuția agriculturii la schimbările climatice, pentru a reduce efectul acesteia asupra aprovizionării cu alimente și pentru a asigura cultivatorii cu instrumente necesare gestionării sustenabilității propriului teren.
Varietățile Syngenta de la Fields of Innovation au fost selectate tocmai pentru a ajuta la promovarea creșterii sustenabile a afacerilor pentru cultivatori și întregul lanț valoric. În onoarea desemnării de către Adunarea Generală a Națiunilor Unite a anului 2021 ca fiind „Anul Internațional al Fructelor și Legumelor”, prezentăm mai multe culturi decât de obicei. Varză albă, varză roșie, varză Savoy, varza noastră țuguiată nou introdusă, conopidă, broccoli, varză de Bruxelles, salată Iceberg, Baby Leaf, Romaine, spanac, fasole, mazăre, porumb dulce, ceapă și multe altele.
Evenimentul din acest an va cuprinde o experiență exclusivă, doar pe bază de invitație, de a vizita loturile personal, ajutând la sprijinirea unui mediu sigur pentru toți participanții. Persoanele din toată lumea care primesc invitație se pot aștepta la o vizită personalizată, evidențiind inovări care se potrivesc nevoilor lor, cum ar fi varietățile de vărzoase pentru Africa sau ceapă pentru Europa de Nord.
Evenimentul este deschis virtual tuturor persoanelor cu oportunitatea de a experimenta digital culturile și varietățile Syngenta. Atunci când se face turul virtual al domeniului, vizitatorii pot pune întrebări prin Live Chat unuia dintre Experții în Domeniu disponibili și își pot crea propria carte de teren, selectând doar varietățile de care sunt interesați. Înregistrarea este rapidă și ușoară prin: foi.syngentavegetables.com. Experții în Domeniu ai Syngenta din toată lumea vor fi disponibili toată săptămâna pentru a ghida vizitatorii în vizita lor la Fields of Innovation, indiferent dacă aceasta are loc pe teren sau virtual!
________________________________________
Despre Syngenta
Syngenta Crop Protection și Syngenta Seeds sunt parte a Grupului Syngenta, una dintre societățile de top în agricultură din întreaga lume. Ambiția noastră este să ajutăm la hrănirea în siguranță a lumii având grijă în același timp de planetă. Scopul nostru este să îmbunătățim sustenabilitatea, calitatea și siguranța agriculturii cu știință de clasă mondială și soluții inovative pentru culturi. Tehnologiile noastre permit milioanelor de fermieri din întreaga lume să utilizeze resursele agricole limitate în cel mai bun mod. Pentru a afla mai multe, accesați www.syngentavegetables.com, www.syngenta.com și urmăriți-ne pe Facebook la www.facebook.com/fieldsofinnovation
 
Conținutul prezentului comunicat are doar scop informativ. Acest comunicat nu este și nu trebuie interpretat ca fiind o ofertă de vânzare sau emitere sau solicitare de ofertă pentru cumpărarea oricăror titluri de valoare sau alte interese de proprietate.
 
Informații de contact:
Ramona Grama
T: +40 744 432 504
 
Declarație de precauție privind declarațiile anticipative
Prezentul document conține declarații anticipative, ce pot fi identificate prin terminologie cum ar fi „așteptat”, „ar putea”, „va”, „potențial”, „planuri”, „prospecte”, „estimat”, „cu scopul”, „în grafic” și alte expresii similare. Astfel de declarații pot face obiectul riscurilor și incertitudinilor ce ar putea determina rezultatele reale să difere substanțial de aceste declarații. Pentru Syngenta, aceste riscuri și incertitudini includ riscuri aferente procedurilor juridice, aprobărilor de reglementare, dezvoltării de noi produse, concurenței crescânde, riscului de creditare a cumpărătorilor, stării generale economice și a pieței, conformității și remedierii, drepturilor de proprietate intelectuală, implementării modificărilor organizaționale, deprecierii imobilizărilor necorporale, percepțiilor consumatorilor privind culturile și organismele modificate genetic sau substanțelor chimice pentru protecția culturilor, variațiilor climatice, fluctuațiilor cursurilor de schimb și/sau prețurilor mărfurilor, acordurilor de furnizare din sursă unică, incertitudinilor politice, dezastrelor naturale și încălcărilor de securitatea datelor sau alte perturbări ale tehnologiei informației. Syngenta nu își asumă obligația de a actualiza declarațiile anticipative pentru a reflecta rezultate reale, presupuneri schimbate sau alți factori.