OptiBonus

OptiBonus

Vă mulțumim pentru interesul acordat programului de loializare OptiBonus®.

Întotdeauna, Syngenta va pune accent, în primul rand, pe clienții și  partenerii săi căutând să construiască relații stabile și profitabile pe termen lung. Lucrăm încontinuu pentru a găsi noi modalități de a construi și  a întreține încrederea clienților noștri în Syngenta și în produsele noastre.

Cu această ocazie dorim să vă informăm că am luat decizia de a nu mai prelungi/reînnoi aplicarea programului OptiBonus® pentru anul 2018 și anii următori. În acest sens, achiziția de produse în anul 2017, respectiv în anii următori, nu va mai conduce la cumularea de puncte și acordare vreunui premiu conform programului OptiBonus®. Vă asigurăm totodată că Syngenta va continua eforturile și își va păstra preocuparea continuă de a găsi cea mai potrivită soluție pentru clienții și partenerii noștri.

Pentru că urmărim dezvoltarea celor mai bune soluții, începând cu produsele Syngenta, incluzând și serviciile oferite, suntem în căutarea unor noi modalități de recompensare a clienților noștri fideli.

Pentru mai multe informații puteți să ne contactați pe adresa de email marketing.romania@syngenta.com sau la numărul de telefon 021.528.12.00

Vă invităm să aflați mai multe despre produsele noastre accesând una dintre secțiunile dedicate semințelor și produselor de protecția plantelor sau secțiunea de noutăți.

Echipa Syngenta