Programul Seedcare™ Takecare

Bine ați venit pe pagina dedicată programului Syngenta Seedcare™ Takecare!

Tratamentul semințelor este un mod eficient și des folosit pentru protecţia culturilor. Pentru utilizarea responsabilă a produselor de tratament sămânță, trebuie să fiți conștienți de modul de desfășurare a operațiunilor de tratare a semințelor și utilizarea acestora. Veți găsi pe această pagină video-module de pregătire care vă vor arăta bunele practici de urmat, atât în beneficiul dumneavoastră ca operator în tratamentul semințelor, cât și în beneficiul mediului înconjurător. Din coțul dreapta-sus al paginii de cursuri puteți schimba limba în care doriți să accesați informațiile.

Prin înregistarea pe această pagină veți putea parcurge modulele adecvate rolului dumneavoastră în tratarea și manipularea semințelor tratate. Fiecare modul are la final întrebări pentru testarea cunoștințelor dobândite. Iar după terminarea tuturor testelor veți putea obține un certificat de atestare a acestor cunoștințe.

Este important pentru noi toți să ne asigurăm că toată lumea care tratează semințe sau folosește semințe tratate, desfășoară aceste activități într-un mod responsabil.