Tărâmul Fermierilor de Mâine

Tărâmul fermierilor de mâine – un nou proiect media marca Syngenta

Tehnologia, inovația și sustenabilitatea merg mână în mână în aproape orice industrie. În agricultură, fermierii de mâine apelează la inovație pentru a-și eficientiza productivitatea, înglobează sisteme digitale în pas cu ziua de mâine și acționează resposabil pentru că știu că pământul lăsat de înaintașii lor reprezintă moștenirea generației viitoare și ca orice bun gospodar, se implică activ în sprijinul comunicăților locale. Acesta este Tărâmul fermierilor de mâine unde Syngenta și grupul Agrointeligența-BT Video construiesc un nou proiect media cinematografic, care va aduce în prim-plan fermierii moderni, responsabili și implicați social.

Pandemia globală a mărit puțin viteza către o lume în care ne aflam deja, dar pe care nu o percepeam complet: lumea de astăzi, a digitalizării. Syngenta este o companie care are încredere deplină în procesul de inovație, în știință. Ferme mici, mijlocii și mari -  toate sunt angrenate într-un proces de creștere și dezvoltare tehnologică prin aplicații digitale și instrumente de precizie.

Tărâmul fermierilor de mâine există deja! Prin acest proiect media produs de Syngenta și prin  colaborarea cu Agrointeligenta-BT Video, vom arăta cum agricultorii gândesc, acționează, tânjesc și folosesc dimensiunea lumii digitale și inovația în fermele lor. Indiferent de vârsta lor, cei mai mulți fermieri folosesc deja tehnologia digitală. Atât instrumentele digitale, cât și suportul comunicării din spate devin parte a moștenirii lor. Parte a ceea ce lasă noii generații, într-un mod sustenabil.

Utilizarea tehnologiilor digitale este din ce în ce mai importantă pentru fermieri, pentru a-i sprijinii să aplice soluții sustenabile la provocările actuale și viitoare. De fapt, întreaga Europă urmărește digitalizarea sectorului agricol. Indiferent de nișă, de locul unde sunt amplasate și de dimensiuni, obiectivele sunt aceleași, modelele de afaceri trebuie adaptate domeniului digital.

Într-un an agricol greu, cu provocări și din partea vremii, dar și din partea unei lumi paralizate de pandemie, fermele digitalizate au fost cele care au putut lua mai ușor și mai repede decizii legate de planul de semănat, de tratament, de intervenții în caz de dăunători, totul pe baza informaţiilor din hărţile satelitare. Fermierii au putut controla mai bine culturile. Au fost cu un pas înaintea... vremurilor. Agricultura digitală integrează o serie lungă de informaţii într-un sistem computerizat, care ajută fermierul să ia cele mai bune decizii. Agricultura de precizie, prin digitalizare, oferă beneficii și mediului, prin gestionarea rațională și precisă a resurselor, oferind soluții la cele mai presante provocări ale fermierului de azi și de mâine – clima și mediul. Sustenabilitatea înseamnă inovație și responsabilitate față de producție, mediu și societate.

Tărâmul fermierilor de mâine va spune poveștile unor fermieri care merg în același pas cu lumea și evoluția ei. 10 fermieri care îmbrățișează inovația și sustenabilitatea își vor spune povestea într-o serie de clipuri care vor expune felul în care agricultura performantă, inovatoare și sustenabilă este a viitoarelor generații... a fermierilor de mâine!

play_circle
Tărâmul fermierilor de mâine - Episodul 1
play_circle
Tărâmul fermierilor de mâine - Episodul 2
play_circle
Tărâmul Fermierilor de Mâine - Episodul 2
play_circle
Tărâmul Fermierilor de Mâine - episodul 4
play_circle
Tărâmul Fermierilor de Mâine -episodul 5
play_circle
Tărâmul Fermierilor de Mâine - episodul 6
play_circle
Tărâmul Fermierilor de Mâine - episodul 7 - USAMV IAȘI
play_circle
Episodul 7 - USAMV IAȘI (partea 2)
play_circle
Tărâmul Fermierilor de Mâine - episodul 8 - Aurelia Vișinescu
play_circle
Tărâmul Fermierilor de Mâine - Episodul 9
play_circle
Tărâmul Fermierilor de Mâine - Frizon Group - Episodul 10