Affirm® Top – modificarea timpului de pauză până la recoltare pentru arbuştii fructiferi

Produse

Prin prezenta dorim să vă informăm că, pentru conformarea cu noile Limite Maxime de Reziduuri (LMR) aprobate pentru substanța activă emamectin prin Regulamentul (UE) 2022/1343, compania Syngenta Agro S.R.L. a solicitat Comisiei Nationale de Omologare a Produselor de Protectia Plantelor (CNOPPP) operarea următoarelor modificări în Certificatul de omologare al produsului:

  • mărirea intervalului de timp de la ultima aplicare până la recoltare (PHI), de la 7 zile la 28 de zile, pentru culturile: zmeur, mur, coacăz, (alb și negru), agriș, afin și merișor.

Compania Syngenta Agro SRL a operat deja aceste modificări în eticheta produsului Affirm® Top aflat în stoc.

Pentru lămuriri şi informaţii suplimentare, vă rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi prin reprezentanţii de vânzări alocaţi dumneavoastră, sau să ne scrieţi la adresa de e-mail: andrei.marutescu@syngenta.com şi/sau la numărul de telefon: 021.528.12.00.

Menţionăm că acest document nu este un act de informare legislativă şi nici o opinie legală cu privire la informaţiile pe care le conţine. Acest document nu ȋnlocuieşte şi nici nu suplineşte obligaţia terţilor de a se informa şi de a se conforma cu dispoziţiile legale aplicabile activităţillor pe care le desfăşoară.

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să vă adresaţi autorităţilor fitosanitare.