Prezentarea câștigătorilor campaniei promoționale Austral® Plus 2022

Produse

 

În perioada 06 iunie -31 octombrie 2022, fermierii care au achiziționat Austral® Plus au putut să se inscrie on-line la campania «Câștigă Protecție cu Austral® Plus, Sezon 2022». Toți cei inscrisi au primit gratuit prin curier un echipament de protecție complet (combinezon, ochelari, mască și mănuși), iar la multiplu de 10 pachete achiziționate, fermierii au primit un bilet de participare la marea extragere cu premii deosebite (marele premiu a fost o mașină de tratat semințe profesională, cu șnec inclus). Austral® Plus este un insecto-fungicid superior pentru tratarea semințelor de grâu și orz care distruge rapid dăunătorii din sol. Produsul prezintă un spectru foarte larg de combatere a bolilor din sol și sămânță.

Pe 4 noiembrie 2022, la sediul central din București al companiei Syngenta Agro, o comisie specială de extragere, în prezenta unui notar public, a extras electronic cei trei câștigători ai campaniei promotionale «Câștigă Protecție cu Austral® Plus, Sezon 2022».

Câștigătorul marelui premiu - o mașină de tratat semințe profesională Dorez STB 7, plus un șnec de alimentare, este ferma S.C. Fermagro S.R.L. din Gogoșari, județul Giurgiu. Pe 22 noiembrie 2022, reprezentanții Syngenta au mers în ferma Fermago S.R.L. și au predat premiul către doamna Mirela Mirona Daia, administratorul societății.

De asemenea, câștigatorul locului 2 este S.C. Impact S.R.L. din Ialomița, iar premiul câștigat este o dronă profesională DJI. Locul 3 este câștigat de I.I. Coman Constantin Daniela din Dolj care va primi un umidometru portabil. Câstigătorii locului 2 și 3 vor primi în timp util premiile, pentru a începe campania 2023.

Dorim să felicităm, inca odată, toți participanții la campania promoțională și să mulțumim tuturor celor care au achiziționat și utilizat insecto-fungicidul Austral® Plus. Invităm pe viitor fermierii să-l folosească cu încredere și să se inscrie în viitoarele campanii promoționale Syngenta!