AgriClime™

Syngenta continuă AgriClime™, programul prin care fermierul împarte riscul de secetă cu Syngenta.

Știm cu toții care este impactul vremii în agricultură, iar experiența din ultimii ani ne-a arătat cât de important este gestionăm pe cât posibil impactul condițiilor meteo asupra producției.

AgriClime™ vine în sprijinul fermierilor din România și îi ajută împartă riscul de secetă cu noi, Syngenta. Prin urmare, dumneavoastră, fermierii, investiți cu încredere în produsele de calitate Amistar® Prime Pack sau Amistar® Ultra Pack și Elatus Era, pentru cereale și Elumis® și Gardoprim Plus Gold®  pentru porumb, iar în cazul în care nivelul de precipitații este sub limita care ia în calcul precipitațiile din ultimii 20 de ani, Syngenta poate compensa pierderea de producție cu până la 30% din valoarea de achiziție a produselor.

Care e nivelul de compensare din ferma dumneavoastră? Contactați acum Reprezentantul de Vânzări Syngenta din regiunea dumneavoastră și faceți împreună o simulare de compensare în AgriClime™!

Vă puteți înscrie în programul AgriClime™ până la data de 23 Aprilie 2024 pentru cereale și până la 7 iunie 2024 pentru porumb.

Click aici pentru Regulamentul Programului AgriClime™

Vă rugăm să dați CLICK AICI pentru înregistrarea în AgriClime™:

play_circle
AgriClime România
play_circle
Ce este AgriClime™?
play_circle
AgriClime™ - Împarte riscul de secetă cu Syngenta
play_circle
Cum definim seceta în AgriClime™