Informare: modificări apărute în domeniul de utilizare a produselor Affirm® și Affirm® Top

Produse

Compania Syngenta dorește să informeze toți utilizatorii de produse de protecția plantelor cu privire la modificările apărute în domeniu de utilizare a produselor Affirm® și Affirm® Top.

Pentru conformarea cu noile Limite Maxime de Reziduuri (LMR) aprobate prin Regulamentul (U.E.) 2022/1343 pentru s.a. emamectin, compania Syngenta Agro S.R.L. a solicitat revizuirea, în Certificatul de omologare ale produselor Affirm® și Affirm® Top, a indicațiilor de utilizare, astfel încât să se respecte noile LMR. În consecință, Comisia Natională de Omologare a Produselor de Protectia Plantelor (CNOPPP) a decis operarea următoarelor modificări în Certificatele de omologare ale produselor:

Affirm®: mărirea intervalului de timp de la ultima aplicare până la recoltare (PHI), de la 3 zile la 14 de zile pentru cultura de varză

Affirm® Top: mărirea intervalului de timp de la ultima aplicare până la recoltare (PHI), de la 3 zile la 14 de zile pentru culturile de brocoli, conopidă, varză albă și varză roșie.

 

Menționăm că acest anunț nu este un act de informare legislativă și nici o opinie legală cu privire la informațiile pe care le conține. Acest document nu înlocuiește și nici nu suplinește obligația terților de a se informa și de a se conforma cu dispozițiile legale aplicabile activitățillor pe care le desfășoară.