Summit-uri regionale Syngenta, Ianuarie 2017

Evenimente

Syngenta își continuă și în acest an tradiția organizării Summit-urilor în prezența celor 900 de fermieri interesați să afle mai multe despre noutățile și produsele Syngenta – genetică și protecția plantelor la cultură mare, oferite pentru anul agricol 2017. În cadrul celor 4 evenimente organizate în țără – Iași, Sibiu și Băile Felix, participanții s-au putut întâlni cu specialiștii companiei.

Syngenta rămâne lider pe piața hibriziilor de floarea soarelui unde 31% din suprafața Europei este cultivată cu hibrizii marca Syngenta. Compania Syngenta vine și în anul 2017 cu un hibrid nou de floarea soarelui în Romania – SY Diamantis, hibrid Clearfield® recomandat pentru a fi cultivat în toate zonele țării, ideal pentru culturile intensive, cu o stabilitate bună în producție și cu toleranță foarte bună la secetă.

La cultura de cereale păioase, compania Syngenta vine în întâmpinarea fermierilor și clienților cu două produse noi – fungicidele Archer Turbo® și Seguris® Xtra. Produsul nou lansat Archer Turbo® are un puternic stop-efect asupra făinării, un spectru de eficacitate foarte larg și acționează chiar și la temperaturi mai scăzute facând acest produs ideal pentru tratamentele timpurii la cereale, iar noul produs Seguris® Xtra este un fungicid de ultimă generație cu 3 substanțe active și trei moduri de acțiune diferite pentru o protecție totală. Acțiunea sa preventivă-curativă și eradicantă îl face extrem de eficient pentru combaterea bolilor fungice majore la grâu.

La cultura porumbului, compania Syngenta le aduce fermierilor români un hibrid nou – SY Senko, hibrid semi-tardiv, recomandat producției de siloz și boabe.

Produsele consacrate Syngenta au făcut deasemenea subiectul discuțiilor în cadrul evenimentelor, fermierii având posibilitatea de a adresa întrebări specialiștilor Syngenta, dar și de a-și împărtăși experiența avută cu produsele companiei.

play_circle
Rezumat Summit-uri Syngenta 2017