Elatus Era - Știință

Știința din spatele
Elatus™ Era

Elatus™ Era are în componența sa cea mai eficientă substanță activă din grupa nouă a carboxamidelor cu mod de acțiune SDHI (inhibitor dehidrogenază), Solatenol™, combinată cu cel mai eficient triazol existent în momentul de față - Proticonazol.

Sinergia celor 2 substanțe active face din Elatus™ Era un produs greu de egalat ca eficacitate pentru cultura de cereale păioase.

Elatus™ Era este un produs PUTERNIC, care odată aplicat pe frunză are atât efect preventiv, cât și curativ și eradicativ asupra septoriozei și a celorlalți agenți patogeni.

Capabil să combată eficient chiar și eventualele forme de rezistență apărute în câmpurile fermierilor;

Flexibil în aplicare, atât ca perioadă de aplicare, cât și a dozei aplicate, care dă libertate specialistului din fermă să aleagă doza potrivită fiecărei sole în funcție de gradul de atac al agenților patogeni.

Practica agricolă ne-a dus la concluzia că nicio solă nu seamănă cu alta, o solă semănată devreme va fi diferită de una semănată târziu. Grâul semănat în monocultură va avea nevoie tot timpul de o atenție mai deosebit, de o doză mai mare de fungicid sau de un tratament în plus.

Elatus™ Era este un produs CONSISTENT care păstrează ce este mai bun în efectele deja consacrate ale triazolilor, dar care conține și o nouă substanță activă din altă grupă chimică.

Produsul dovedește eficacitate excepțională an de an, atât în câmpurile proprii Syngenta, cât și în testele făcute de instituții independente.

Elatus™ Era este un produs COMPLET, care îmbină ultimele tehnologii în materie de formulare și adjuvanți încorporați și care beneficiază de sinergia celor mai eficiente substanțe active din grupa triazolilor, respectiv a carboxamidelor.

Efectul Elatus™ Era persistă:

Acțiunea intrinsecă a substanțelor active determină un efect de lungă durată;

Profilul lipofilic al produsului determină o aderență foarte bună a acestuia pe frunză;

Este eficace, chiar dacă survin ploi la scurt timp de la aplicarea pe plantă;

Nu se degradează la lumina solară.