Câștigătorii campaniei «Câștigă protecție cu Austral® Plus, Sezon 2021

Noutăți

Pe 12 noiembrie 2021, la sediul companiei Syngenta, o comisie de extragere a câștigătorilor, în prezența unui notar public, a extras electronic cei trei câștigători ai campaniei promoționale «Câștigă Protecție cu Austral® Plus, Sezon 2021».

Câștigătoarea marelui premiu: o mașină de tratat semințe profesională Dorez STB 12, plus un șnec de alimentare, este ferma SA Gloria din localitatea Vadu, județul Constanța. Pe 26 noiembrie 2021, reprezentanții companiei Syngenta au mers în fermă pentru a preda marele premiu către domnul Dănuț Ancuța, administratorul SA Gloria. Vă invităm să urmăriți materialul video postat în secțiunea oficială Syngenta: https://youtu.be/bgoF-cU2ncQ .

De asemenea, câștigătorii locului 2 (PF Baranga Aron, 10 pachete de produs Austral® Plus) și locului 3 (S.C. Aicbac SA, 5 pachete Austral® Plus) vor primi premiile câștigate pentru a începe campania de tratament al semințelor de cereale păioase în 2022.

Dorim să felicităm încă odată toți participanții la campania promoțională «Câștigă Protecție cu Austral® Plus, Sezon 2021» și să le mulțumim tuturor celor care au achiziționat și utilizat insecto-fungicidul Austral® Plus. Invităm în continuare  fermierii să-l folosească cu încredere și să se alăture viitoarelor campanii promoționale Syngenta!