Informare despre modificări apărute în omologarea produselor Syngenta

Noutăți

Compania Syngenta dorește să informeze toți distribuitorii și utilizatorii de produse de protectia plantelor cu privire la autorizarea temporară a produsului Cruiser 350FS pentru cultura de porumb și sfeclă de zahăr.

Conform autorizației temporare nr. 10091 din 17.01.2020 emisă de către Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, produsul de protecția plantelor Cruiser 350FS poate fi utilizat pentru tratamentul semințelor de porumb, pentru combaterea dăunătorilor de sol Tanymecus dilaticolis și Agriotis spp. aplicat în doză de 9L/tonă sămânță porumb. Autorizația temporară este valabilă până la data de 01 mai, 2020.

 

Conform autorizației temporare nr. 10093 din 17.01.2020 emisă de către Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, semințele de sfeclă de zahăr tratate cu produsul de protecția plantelor Cruiser 350FS pot fi utilizate, pentru combaterea dăunătorilor de sol Tanymecus palliatus, Bothynoderes punctiventris, Chaectonema tibialis aplicat în doză de 20L/tonă sămânță sfeclă de zahăr și Agriotis spp. aplicat în doză de 10L/tonă sămânță sfeclă de zahăr. Autorizația temporară este valabilă până la data de 18 mai, 2020.

 

Menționăm că acest anunț nu este un act de informare legislativă și nici o opinie legală cu privire la informațiile pe care le conține. Acest document nu înlocuiește și nici nu suplinește obligația terților de a se informa și de a se conforma cu dispozițiile legale aplicabile activitățillor pe care le desfășoară.